Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Ρομποτική Χειρουργική Εμφυτευμάτων

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης σας εγγυώνται ένα άψογο και λειτουργικό τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη λύση με τον ασφαλέστερο τρόπο.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια

1 ώρα

Αναισθησία

Τοπική Αναισθησία

Εξετάσεις

Πανοραμική & Αξονική

Τελικό Αποτέλεσμα

24- 48 ώρες

Ρομποτική Εμφυτευμάτων

Η ρομποτική εμφυτευμάτων είναι η χρήση τελευταίας γενιάς ιατρικού εξοπλισμού από τον Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο και άψογο τελικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και αψεγάδιαστη εκτέλεση. Επιπροσθέτως, πριν εξεταστεί ένα οδοντικό εμφύτευμα για τον ασθενή, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι υπάρχει επαρκές οστό και ποιότητα.

Αρχικά, η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας 3D ακτινών Χ συμβάλλει στην παράδοση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος όσον αφορά τον λεπτομερή σχεδιασμό της χειρουργικής τοποθέτησης οδοντικού εμφυτεύματος. Ακόμη, η λήψη 3D αξονικής τομογραφίας δοντιών βοηθάει στο να διαπιστωθεί το μέγεθος του οστικού ελλείμματος. Η τρισδιστατη σάρωση επιτρέπει στον Γναθοχειρουργό να απεικονιστεί το δυνητικό σημείο εμφύτευσης και οι παρακείμενες ανατομικές δομές που είναι σημαντικό να αποφευχθούν.

Ο συνδυασμός της ακτινογραφίας 3D με την οπτική σάρωση των δοντιών προσφέρει ένα ακριβές εικονικό μοντέλο, πάνω στο οποίο πραγματοποιείται η εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη θεραπεία με την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Πλέον, είναι διαθέσιμες υπερσύγχρονες μέθοδοι ρομποτικής εμφυτευμάτων, οι οποίες επιτρέπουν τον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας – από τη μάρκα του εμφυτεύματος, τη διάμετρο και το μήκος, τη γωνίωση,τον τύπο της τελικής αποκατάστασης, καθώς και το εάν θα χρειαστεί μεταμόσχευση οστού.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πλήρη ψηφιακή περιγραφή της χειρουργικής επέμβασης ώστε να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν έρθει η στιγμή της τοποθέτησης του οδοντικού εμφυτεύματος.

Ρομποτική Χειρουργική Εμφυτευμάτων

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ
ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After

Η Τοποθέτηση του Οδοντικού Εμφυτεύματος

Μόλις βρεθεί η κατάλληλη χειρουργική διαδικασία που προσαρμόζεται απολύτως στις ανάγκες του ασθενούς, χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες που υπάρχουν στο αρχείο ώστε να δημιουργηθούν ειδικές καθοδηγούμενες χειρουργικές ενδοπροθέσεις (stents) στα σημεία που απαιτούνται, ώστε να πραγματοποιηθεί η χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων.

Οι εξατομικευμένοι αυτοί οδηγοί ακριβείας κατασκευάζονται σε εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας στις Η.Π.Α. με πολύ υψηλό βαθμό ακρίβειας. Οι οδηγοί έχουν μεταλλικούς σωλήνες, οι οποίοι ταιριάζουν ακριβώς με τα καθοδηγούμενα χειρουργικά τρυπάνια, εξασφαλίζοντας έτσι τη σωστή γωνία και τον έλεγχο βάθους, ώστε να επιτραπεί η άψογη τοποθέτηση του οδοντικού εμφυτεύματος. Λόγω της αυξημένης ακρίβειας, ορισμένα εμφυτεύματα μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς κρημνό. Στην περίπτωση αυτή δεν απαιτούνται ράμματα ή τομές, αλλά πραγματοποιείται μόνο μια μικρή τρύπα στο κόμμι για να τοποθετηθεί το εμφύτευμα.

Η πολυετής εμπειρία του Γναθοχειρουργού Κωνσταντίνου Ψωμαδέρη, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και το φιλικό, ασφαλές περιβάλλον που δημιουργείται, είναι και αυτά που κάνουν την χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων να έχει πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα.

VIDEO

Ρομποτική Χειρουργική Εμφυτευμάτων

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 216 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 216 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 216 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,9 /10

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή