Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9,7 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4.8 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 210 5773779

693 2241141

psomaderis-logo-sm

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων – Δόντια σε 1 Ημέρα

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης σας εγγυώνται ένα άψογο και λειτουργικό τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη λύση με τον ασφαλέστερο τρόπο.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια

2 ώρες

Αναισθησία

Τοπική Αναισθησία

Εξετάσεις

Πανοραμική & Αξονική

Τελικό Αποτέλεσμα

24 - 48 ώρες

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων – Δόντια σε 1 Ημέρα

Η χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων δοντιών είναι απόλυτα ακριβής και ασφαλής, κάτι στο οποίο συμβάλλει σε τεράστιο βαθμό η προετοιμασία, η χρήση της τεχνολογίας και η κατάλληλη ανάλυση.

Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο ασθενής μπορεί να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα με άμεση τοποθέτηση και άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα και τον αριθμό επισκέψεων, βοηθώντας τον ασθενή να αποκτήσει άμεση λύση στο πρόβλημά του την ίδια ημέρα.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πρωτόκολλα αποκατάστασης των φυσικών δοντιών, τα οποία απαιτούν πολλές επισκέψεις στον οδοντίατρο και από 3 έως 12 μήνες θεραπευτικής διαδικασίας, η άμεση φόρτιση εγγυάται δόντια την ίδια ημέρα, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η πολυετής εμπειρία και οι ασφαλείς τεχνικές που χρησιμοποιεί ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης εγγυώνται υψηλής ποιότητος εργασίας που αντέχει στο χρόνο.

Άμεση Φόρτιση Οδοντικών Εμφυτευμάτων – Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Όπως είναι φυσικό, μια από τις βασικές ανάγκες των ασθενών είναι η ταχύτερη θεραπεία και η άμεση ολοκλήρωση της διαδικασία της αποκατάστασης των φυσικών δοντιών. Αυτή την ανάγκη καλείται να καλύψει η άμεση φόρτιση οδοντικών εμφυτευμάτων, η οποία απευθύνεται σε ασθενείς που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να παραμείνουν χωρίς δόντια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προκειμένου ο ασθενής να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα, χρειάζεται να επιτευχθεί επαρκής αρχική σταθερότητα των οδοντικών εμφυτευμάτων, ενώ τα ποσοστά επιτυχίας μετά την εξαγωγή δοντιού αγγίζουν το 97-100%.

Η ολοκλήρωση της τοποθέτησης της προσθετικής εργασίας πραγματοποιείται μέσα σε 24 ώρες από την αρχική τοποθέτηση του εμφυτεύματος και προϋποθέτει ειδικό και προσαρμοσμένο σχεδιασμό από τον προσθετολόγο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της άμεσης φόρτισης οδοντικών εμφυτευμάτων είναι, φυσικά, η συντόμευση του χρονικού διαστήματος που διαρκεί η θεραπεία.

Η χρήση θήκης και γέφυρας που στηρίζεται στα φυσικά δόντια, όπως και τα παραδοσιακά πρωτόκολλα οδοντικών εμφυτευμάτων, χρειάζονται μερικές εβδομάδες προκειμένου η θεραπεία αποκατάστασης να ολοκληρωθεί και ο ασθενής να αποκτήσει τη λειτουργικότητα και την αισθητική που είχε προηγουμένως.

Ωστόσο, η μέθοδος της άμεσης φόρτισης εγγυάται δόντια την ίδια ημέρα, συμβάλλοντας στο να επανέλθει άμεσα ο ασθενής στις κοινωνικές και επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Κατά το στάδιο της τελικής και οριστικής προσθετικής εργασίας, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει δόντια που μοιάζουν στο χρώμα, το σχήμα και τη διαφάνεια με φυσικά.

Ένα επιπλέον όφελος είναι το μικρό χρονικό διάστημα που ο ασθενής μένει χωρίς δόντια, καθώς η άμεση φόρτιση αποκαθιστά άμεσα την απουσία φυσικών δοντιών.

Όταν η εφαρμογή της μεθόδου άμεσης φόρτισης ενδείκνυται κλινικά, τότε αποτελεί την καταλληλότερη και αμεσότερη λύση αντικατάστασης δοντιών, προσφέροντας στον ασθενή απόλυτη ικανοποίηση.

Επιπλέον, στην περίπτωση που χρειάζεται να γίνει χρήση οστικού μοσχεύματος, η μέθοδος της άμεσης φόρτισης μειώνει την ανάγκη πολλών χειρουργικών επεμβάσεων, καθώς και το συνολικό χρονικό διάστημα που διαρκεί η θεραπεία.

Μέσα σε μια μόλις ημέρα, μέσω της τεχνικής ενός σταδίου επιτυγχάνεται μια απλοποιημένη χειρουργική ροή εργασίας, χωρίς να υποβάλλεται ο ασθενής σε πολλαπλές χειρουργικής επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα δόντια που λείπουν.

Επιπροσθέτως, η μέθοδος της άμεσης φόρτισης μπορεί να γίνει είτε για ένα μόνο δόντι είτε για πολλά, χρησιμοποιώντας πάντα το κατάλληλο είδος εμφυτεύματος.

Το κάθε εμφύτευμα δημιουργείται προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενούς, ενώ η όλη θεραπευτική διαδικασία αποτελεί μια άμεση και ασφαλή λύση που καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη για επιστροφή στην καθημερινότητα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ – ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Πριν

before After
before After
before After
before After
before After

Μετά

before After
before After
before After
before After
before After
amesi-fortisi-emfyteumaton-dontia-se-mia-imera

Άμεση Φόρτιση Οδοντικών Εμφυτευμάτων – Εξετάσεις και Χειρουργική Τοποθέτηση

Το πρώτο στάδιο προκειμένου ο ασθενής να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα είναι να πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για την μέθοδο άμεσης φόρτισης.

Στην περίπτωση που η μέθοδος αυτή ενδείκνυται και εφόσον οι οδοντίατροι γνωρίζουν το πλήρες ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, αναλύονται τα δεδομένα των εξετάσεων προκειμένου να υπάρξει εξατομικευμένη θεραπεία.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις περιλαμβάνουν ακτινογραφίες, φωτογραφίες, καθώς και μια ειδική αξονική τομογραφία.

Στη συνέχεια, οι εξειδικευμένοι οδοντίατροι προχωρούν στην κατασκευή ενός ομοιώματος των οστών της γνάθου χρησιμοποιώντας ειδική ψηφιακή τεχνολογία.

Πάνω στο ομοίωμα αυτό θα σχεδιαστεί ένας χειρουργικός νάρθηκας, ο οποίος καθορίζει την ακριβή θέση και γωνία της τοποθέτησης του εμφυτεύματος ή των εμφυτευμάτων.

Έπειτα ο Γναθοχειρουργός προχωράει στη χειρουργική επέμβαση, όπου τα τεχνητά δόντια συνδέονται με το οδοντικό εμφύτευμα με μια σύντομη διαδικασία, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις πραγματοποιείται με αναισθησία.

Οι ασφαλείς τεχνικές που χρησιμοποιεί ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης και το πλήρως καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό του ιατρείου μας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας της θεραπευτικής μεθόδου άμεσης φόρτισης, συμβάλλουν στο να δοθεί άμεση λύση με τη λιγότερη δυνατή δυσφορία σε κάθε ασθενή.

Τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων την ίδια ημέρα επιτρέπουν στον ασθενή να αποκτήσει λειτουργικά και καλαίσθητα οδοντικά εμφυτεύματα, όμοια με τα τεχνητά.

VIDEO

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων - Δόντια σε 1 Ημέρα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4.8 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4.8 184 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4.8 184 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4.8 184 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,7 /10

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

 210 5773779

693 2241141

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή