Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Προσθετική Εμφυτευμάτων

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης σας εγγυώνται ένα άψογο και λειτουργικό τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη λύση με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Προσθετική Εμφυτευμάτων

Οι γέφυρες- θήκες με εμφυτεύματα τοποθετούνται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και πάντα μετά από την ανάλογη εκτίμηση του Γναθοχειρουργού. Ο έμπειρος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης και η άρτια καταρτισμένη ιατρική ομάδα του εγγυώνται άμεσα και άψογα αποτελέσματα, βοηθώντας σας να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας με ασφάλεια, ακόμα και στις δυσκολότερες περιπτώσεις.

Οι μασέλες, η αλλιώς κινητές ολικές οδοντοστοιχίες, αποτελούν μια απολύτως ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε περίπτωση που απουσιάζουν όλα τα δόντια από τη στοματική κοιλότητα. Η μασέλα δεν χρειάζεται να είναι πάντα τοποθετημένη στα δόντια, αλλά αντιθέτως ο ίδιος ασθενής μπορεί να επιλέγει πότε θα την τοποθετήσει και πότε θα την αφαιρέσει, καθιστώντας την έτσι εύκολη στη χρήση. Η βάση της είναι ροζ, καλύπτει πλήρως τη στοματική κοιλότητα συμπεριλαμβανομένων και των ούλων, και αποτελείται ουσιαστικά από τεχνητά ακρυλικά δόντια εφαρμοσμένα σε μια ακρυλική βάση. Κατασκευάζεται με απόλυτη προσαρμογή πάνω στην στοματική κοιλότητα του εκάστοτε ασθενούς και αποτελεί μια εξατομικευμένη εργασία του οδοντοτεχνίτη με τον Γναθοχειρουργό.

Γέφυρες Θήκες με Εμφυτεύματα

Γέφυρες – Θήκες Επί Εμφυτευμάτων

Οι γέφυρες – θήκες με εμφυτεύματα είναι μια διαδικασία που προσφέρει οριστικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα σε μια γκάμα περιπτώσεων. Πρόκειται ουσιαστικά για προσθετική αποκατάσταση, η οποία χρησιμοποιείται για την κάλυψη ενός κενού χώρου στο στόμα, καθώς ένα ή περισσότερα δόντια λείπουν. Η γέφυρα δοντιών αποτελείται από στεφάνες που είναι πλευρικά ενωμένες μεταξύ τους, ενώ πρόκειται για μια προσθετική εργασία που είναι πλήρως προσαρμοσμένη στα ανατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς.

Ουσιαστικά, μετά και το τελικό στάδιο της τοποθέτησης της γέφυρας – θήκης στα δόντια, το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Τα φυσικά δόντια του ασθενούς δεν ξεχωρίζει από την γέφυρα που προστέθηκε, ενώ η γέφυρα αντέχει κατά μέσο όρο 10-15 χρόνια. Όσο καλύτερη είναι η στοματική φροντίδα και καθαριότητα του ασθενούς, τόσο πιο μακροπρόθεσμο είναι το αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που ο ασθενής επιθυμεί να κάνει λεύκανση στα δόντια, τότε χρειάζεται να ολοκληρώσει πρώτα τη θεραπεία της λεύκανσης κι έπειτα να κατασκευαστή η λεύκανση.

Η κατασκευή και εφαρμογή της γέφυρας – θήκης είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, που ωστόσο βασίζεται στην λεπτομέρεια προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Στο ιατρείο μας δίνουμε προτεραιότητα στη δημιουργία ενός άνετου και φιλικού περιβάλλοντος για τον ασθενή, ενώ στόχος μας είναι κάθε επέμβαση και εργασία να πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια.

Ζυγωματικά Εμφυτεύματα

Οδοντοστοιχίες Μασέλες Επί Εμφυτευμάτων

Η χρήση της μασέλας με εμφυτεύματα συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργίας του στόματος. Ο ασθενής μπορεί πολύ άμεσα να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες και εργασίες, καθώς η ομιλία και η μάσηση αποκαθιστούνται πλήρως. Επιπροσθέτως, αυξάνεται και η αυτοπεποίθηση του ατόμου όπως και η συνολική αισθητική του προσώπου του. Όταν η έλλειψη δοντιών αποτελεί πρόβλημα, η οδοντοστοιχία μασέλα με εμφυτεύματα αποτελεί μια ιδανική λύση.

Η θεραπευτική διαδικασία διαρκεί 4 με 5 συνεδρίες μετά την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων και τη φάση της οστεομάτωσής τους. Στην πρώτη συνεδρία, γίνεται η λήψη του αρχικού αποτυπώματος για την κατασκευή του ατομικού δισκαρίου. Στη συνέχεια, το δεύτερο ραντεβού περιλαμβάνει τη λήψη του τελικού αποτυπώματος με το ατομικό δισκάριο που κατασκευάστηκε. Έπειτα, στην τρίτη συνεδρία πραγματοποιούνται καταγραφές και γίνεται η επιλογή σχήματος και χρώματος των δοντιών της οδοντοστοιχίας. Το τέταρτο ραντεβού έχει ως σκοπό την τελική δοκιμή οδοντοστοιχίας και τη σύνταξη επιλεγμένων δοντιών. Τέλος, στην τελευταία συνεδρία πραγματοποιείται η ενεργοποίηση των εμφυτευμάτων, όπου ο Γναθοχειρουργός δίνει στον ασθενή την μασέλα και του παρέχει τις κατάλληλες και λεπτομερείς οδηγίες προκειμένου ο ασθενής να τη χρησιμοποιεί και να την φροντίζει σωστά.

Οστική και Ιστική Ανάπλαση

VIDEO

Προσθετική Εμφυτευμάτων

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,7 /10

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

 210 5773779

693 2241141

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή