Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Οδοντοστοιχίες Μασέλες Με Εμφυτεύματα

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης σας εγγυώνται ένα άψογο και λειτουργικό τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη λύση με τον ασφαλέστερο τρόπο.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια

3 Συνεδρίες/30 λεπτά

Αναισθησία

Δεν χρειάζετα

Εξετάσεις

Δεν χρειάζετα

Τελικό Αποτέλεσμα

1 μήνας

Οδοντοστοιχίες Μασέλες Με Εμφυτεύματα

Οδοντοστοιχίες Μασέλες Με Εμφυτεύματα

Οι μασέλες, η αλλιώς κινητές ολικές οδοντοστοιχίες, αποτελούν μια απολύτως ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε περίπτωση που απουσιάζουν όλα τα δόντια από τη στοματική κοιλότητα. Η μασέλα δεν χρειάζεται να είναι πάντα τοποθετημένη στα δόντια, αλλά αντιθέτως ο ίδιος ασθενής μπορεί να επιλέγει πότε θα την τοποθετήσει και πότε θα την αφαιρέσει, καθιστώντας την έτσι εύκολη στη χρήση. Η βάση της είναι ροζ, καλύπτει πλήρως τη στοματική κοιλότητα συμπεριλαμβανομένων και των ούλων, και αποτελείται ουσιαστικά από τεχνητά ακρυλικά δόντια εφαρμοσμένα σε μια ακρυλική βάση. Κατασκευάζεται με απόλυτη προσαρμογή πάνω στην στοματική κοιλότητα του εκάστοτε ασθενούς και αποτελεί μια εξατομικευμένη εργασία του οδοντοτεχνίτη με τον Γναθοχειρουργό.

Η χρήση της μασέλας με εμφυτεύματα συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργίας του στόματος. Ο ασθενής μπορεί πολύ άμεσα να επανέλθει στις καθημερινές του δραστηριότητες και εργασίες, καθώς η ομιλία και η μάσηση αποκαθιστούνται πλήρως. Επιπροσθέτως, αυξάνεται και η αυτοπεποίθηση του ατόμου όπως και η συνολική αισθητική του προσώπου του. Όταν η έλλειψη δοντιών αποτελεί πρόβλημα, η οδοντοστοιχία μεσέλα με εμφυτεύματα αποτελεί μια ιδανική λύση.

Πώς Τοποθετούνται τα Εμφυτεύματα

Η τοποθέτηση της οδοντοστοιχίας μασέλας γίνεται με παράλληλη τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Όσον αφορά την άνω γνάθο, όταν λείπουν όλα τα δόντια τοποθετούνται στο στόμα 4 εμφυτεύματα. Εκεί στηρίζεται η μασέλα, η οποία δεν καλύπτει τον ουρανίσκο, σε αντίθεση με τις συμβατικές μασέλες. Στην κάτω γνάθο, τοποθετούνται συνήθως 2 εμφυτεύματα ώστε η μασέλα να στηριχθεί επαρκώς. Η τεχνική της στήριξης πάνω στα εμφυτεύματα ονομάζεται “επιεμφυτευματικές ολικές οδοντοστοιχίες” και αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο που δίνει μια οριστική λύση στο πρόβλημα της ολικής απουσίας των δοντιών.

Θεραπευτική Διαδικασία με Οδοντοστοιχίες Μασέλας με Εμφυτεύματα

Η θεραπευτική διαδικασία διαρκεί 4 με 5 συνεδρίες μετά την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων και τη φάση της οστεομάτωσής τους. Στην πρώτη συνεδρία, γίνεται η λήψη του αρχικού αποτυπώματος για την κατασκευή του ατομικού δισκαρίου. Στη συνέχεια, το δεύτερο ραντεβού περιλαμβάνει τη λήψη του τελικού αποτυπώματος με το ατομικό δισκάριο που κατασκευάστηκε. Έπειτα, στην τρίτη συνεδρία πραγματοποιούνται καταγραφές και γίνεται η επιλογή σχήματος και χρώματος των δοντιών της οδοντοστοιχίας. Το τέταρτο ραντεβού έχει ως σκοπό την τελική δοκιμή οδοντοστοιχίας και τη σύνταξη επιλεγμένων δοντιών. Τέλος, στην τελευταία συνεδρία πραγματοποιείται η ενεργοποίηση των εμφυτευμάτων, όπου ο Γναθοχειρουργός δίνει στον ασθενή την μασέλα και του παρέχει τις κατάλληλες και λεπτομερείς οδηγίες προκειμένου ο ασθενής να τη χρησιμοποιεί και να την φροντίζει σωστά.

Ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης, μέσω της κινητής ολικής οδοντοστοιχίας, προσφέρει ένα λαμπερό και μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του ασθενούς, μαζί με την επαναφορά της ικανότητας να μιλήσει άρτια και να μασήσει κανονικά. Όλα τα δόντια αντικαθιστούνται πλήρως μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου, τοποθετώντας τον ελάχιστο αριθμό εμφυτευμάτων. Η ικανοποίηση του ασθενούς είναι μεγάλη, καθώς μπορεί να αφαιρέσει από το στόμα του και να την επανατοποθετήσει όποτε χρειάζεται. Σε περίπτωση που ο ασθενής επιθυμεί την τοποθέτηση μιας ακίνητης προσθετικής αποκατάστασης, τότε χρειάζεται να τοποθετηθούν περισσότερα εμφυτεύματα.

Οφέλη και Μειονεκτήματα της Οδοντοστοιχίας – Μασέλας με Εμφυτεύματα

Ξεκινώντας από τα μειονεκτήματα, υπάρχει μόνο μια πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποια επιπλοκή, καθώς η μασέλα μπορεί να προκαλέσει περιεμφυτευματίτιδα. Αυτό, ωστόσο, συμβαίνει μόνο στην περίπτωση που ο ασθενής δεν φροντίζει και δεν καθαρίζει επαρκώς και σωστά τα δόντια του.

Στα οφέλη της τοποθέτησης μασέλας με εμφυτεύματα, αρχικά υπάρχει η μείωση της οστικής απορρόφησης όπως και το μικρό “λίφτινγκ” στην περιοχή των χειλιών. Επίσης, ο ασθενής έχει αυξημένη ικανότητα μάσησης και ομιλίας, καθώς και βελτίωση της αισθητικής του στόματος και του προσώπου. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί, όπως είναι φυσικό, στην απόλυτη ικανοποίηση που παίρνει ο ασθενής, όπως και στην αύξηση της συνολικής του αυτοπεποίθησης. Η μασέλα με εμφυτεύματα δεν χρειάζεται κάποια κόλλα συγκράτησης και δεν υπάρχει κίνδυνος να φύγει κατά τη διάρκεια της μάσησης και της ομιλίας, καθώς έχει αυξημένη συγκράτηση, στήριξη και σταθερότητα.

Εμπιστευτείτε τον έμπειρο Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη προκειμένου να σας παρέχει μια άμεση και μόνιμη λύση για την ολική απουσία δοντιών με τον ασφαλέστερο τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και μάθετε περισσότερα.

VIDEO

Οδοντοστοιχίες Μασέλες Με Εμφυτεύματα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,9 /10

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή