Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Δόντια σε 1 μέρα

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης σας εγγυώνται ένα άψογο και λειτουργικό τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη λύση με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Δόντια σε 1 μέρα

Η χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων δοντιών είναι απόλυτα ακριβής και ασφαλής, κάτι στο οποίο συμβάλλει σε τεράστιο βαθμό η προετοιμασία, η χρήση της τεχνολογίας και η κατάλληλη ανάλυση. Υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο ασθενής μπορεί να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα με άμεση τοποθέτηση και άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων. Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα και τον αριθμό επισκέψεων, βοηθώντας τον ασθενή να αποκτήσει άμεση λύση στο πρόβλημά του την ίδια ημέρα ή μέσε σε 24 ώρες.

Παράλληλα, η ρομποτική εμφυτευμάτων είναι η χρήση τελευταίας γενιάς ιατρικού εξοπλισμού που προσφέρεται στην κλινική μας από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό. Ο προσεκτικός σχεδιασμός και η αψεγάδιαστη εκτέλεση είναι βασικές προϋποθέσεις για την απόλυτη επιτυχία της χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων δοντιών.

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων - Δόντια σε 1 Ημέρα

Άμεση Φόρτιση

Τα παραδοσιακά πρωτόκολλα αποκατάστασης φυσικών δοντιών απαιτούν πολλές επισκέψεις στην κλινική και μπορούν να διαρκέσουν από 3 έως 12 μήνες. Αντιθέτως, η άμεση φόρτιση είναι μια θεραπευτική διαδικασία που εγγυάται δόντια την ίδια ημέρα, κάτι που είναι φυσικά άκρως ωφέλιμο για τον ασθενή, καθώς μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες άμεσα. Η κλινική μας ακολουθεί τις ασφαλέστερες τεχνικές, οι οποίες εφαρμόζονται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, ενώ το άριστο αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Ζυγωματικά Εμφυτεύματα

All on 4

Η μέθοδος All on 4 είναι μια σύγχρονη μέθοδος τοποθέτησης σταθερής οδοντοστοιχίας που αποτελείται από 4 εμφυτεύματα μέσα σε μόλις 24 ώρες. Η ανάπτυξη νέων τύπων εμφυτευμάτων δοντιών παρέχει πλέον τη δυνατότητα, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για άμεση εμφύτευση δοντιών και άμεση αποκατάσταση και λειτουργία. Διαδικασίες που παλαιότερα απαιτούσαν πολλά στάδια και μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία, πλέον μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε μια μόλις ημέρα.

Ρομποτική Χειρουργική Εμφυτευμάτων

Ρομποτική Χειρουργική

Με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογία 3D ακτινών Χ εξασφαλίζεται η δημιουργία του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στη διαδικασία του λεπτομερούς σχεδιασμού χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων δοντιών. Επιπλέον, η λήψη της 3D αξονικής τομογραφίας δοντιών συμβάλλει στο να διαπιστωθεί το μέγεθος του οστικού ελλείμματος, καθώς η τρισδιάστατη σάρωση επιτρέπει στον Γναθοχειρουργό μέσω της απεικόνισης να επιλέξει το δυνητικό σημείο εμφύτευσης και τις παρακείμενες ανατομικές δομές που πρέπει να αποφευχθούν.

Οστική και Ιστική Ανάπλαση

VIDEO

Δόντια σε 1 μέρα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,7 /10

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

 210 5773779

693 2241141

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή