Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Μέθοδος All on 4® – Δόντια σε 1 Ημέρα

Η μέθοδος All on 4® είναι μια σύγχρονη μέθοδος τοποθέτησης σταθερής οδοντοστοιχίας που αποτελείται από 4 εμφυτεύματα μέσα σε μόλις 24 ώρες. Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης σας εγγυώνται ένα άψογο και λειτουργικό τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη λύση με τον ασφαλέστερο τρόπο.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια

1Ωρα

Αναισθησία

Τοπική Αναισθησία

Εξετάσεις

Πανοραμική & Αξονική

Τελικό Αποτέλεσμα

24- 48 ώρες

Μέθοδος All on 4® – Δόντια σε 1 Ημέρα

Σχέδιο θεραπείας All-on-4®

Θεραπεία που σου αλλάζει τη ζωή – ένα νέο χαμόγελο σε μια μέρα! Η φιλική προς τον ασθενή, επιστημονικά αποδεδειγμένη, πλήρης αποκατάσταση!

Η μέθοδος All on 4® είναι μια σύγχρονη μέθοδος τοποθέτησης σταθερής οδοντοστοιχίας που αποτελείται από 4 εμφυτεύματα μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Μεταμορφώνοντας τις ζωές των ανθρώπων για 25 χρόνια, το σχέδιο θεραπείας All-on-4®
σας προσφέρει τη μοναδική σταθερή θεραπεία πλήρους τόξου με 25 χρόνια τεκμηριωμένης
κλινικής επιτυχίας στην οποία έχουν υποβληθεί επιτυχώς πάνω από 250.000 ασθενείς!

Οι ειδικές χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο μας παρέχουν τη δυνατότητα απόκτηση νέων δοντιών μέσα σε μια ημέρα (24 ώρες), με σταθερή οδοντοστοιχία τεσσάρων εμφυτευμάτων.

Τα ποσοστά επιτυχίας αυτών της σύγχρονης και εξειδικευμένης τεχνικής All on 4® φθάνουν το 97% και είναι αντίστοιχα ή και μεγαλύτερα σε σχέση με τα κλασσικά πρωτόκολλα αποκατάστασης με εμφυτεύματα.

Η πλεοψηφία των περιστατικών που απευθύνονται στο ιατρείο μας με ολική απώλεια δοντιών έχουν τη δυνατότητα για άμεση αποκατάσταση, τόσο λόγω της μεγάλης εμπειρίας και κατάρτισης του ιατρικού προσωπικού, όσο και της τήρησης των προδιαγραφών σε υλικοτεχνική υποδομή.

Η κλινική μας αποτελεί το μοναδικό Nobel “Center of Excellence” στην Ελλάδα για τη μέθοδο All-on-4® ακολουθώντας πίστα συγκεκριμένα πρωτόκολλα σε κάθε διαδικασία, σε όλα τα στάδια, για ένα άρτιο και πλήρως λειτουργικό, αισθητικό και μόνιμο αποτελεσμα και φυσικά παρέχοντας εγγύηση – lifetime Guarantee σε κάθε ασθενή.

Μέθοδος All on 4® – Η Τεχνική Τοποθέτησης

Η μέθοδος All on 4® εφαρμόζεται τις τελευταίες δύο δεκαετίες και προσφέρει άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα στον ασθενή που επισκέπτεται το ιατρείο μας.

Η τεχνική τοποθέτησης αποτελεί μια σχετικά απλή διαδικασία που περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια, τα οποία επιβλέπει πλήρως ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης.

Ουσιαστικά, πρόκειται για τη διαδικασία τοποθέτησης ειδικών εμφυτευμάτων τιτανίου σε κάθε γνάθο, κάτι που πραγματοποιείται με μια σύντομη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία με άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούνται οπίσθια εμφυτεύματα σε κλίση, ενώ συγχρόνως είναι δυνατή η τοποθέτηση ακίνητης και σταθερής προσθετικής εργασίας.

Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιείται το διαθέσιμο οστό των γνάθων χωρίς τη χρήση οστικού μοσχεύματος.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και ολοκληρώνεται μέσα σε μια μόλις ημέρα από τη χειρουργική τοποθέτηση.

Είναι η ιδανική λύση για τους ασθενείς που χρησιμοποιούσαν οδοντοστοιχίες αλλά, λόγω της μεγάλης απορρόφησης του οστού της γνάθου, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα πλέον.

Έτσι, όλο και μεγαλύτερος αριθμός ασθενών απευθύνεται στο ιατρείο μας προκειμένου να προβεί σε θεραπεία αποκατάστασης με τη μέθοδο All on 4®, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε εκατοντάδες επεμβάσεις σε ασθενείς με ολική απώλεια δοντιών.

Το ποσοστό των ασθενών που είναι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη τοποθέτηση δοντιών σε 1 ημέρα είναι πολύ υψηλό, καθώς συνήθως πληρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές.

Μέθοδος All on 4 - Δόντια σε 1 Ημέρα

Μέθοδος All on 4® : Στάδια που Περιλαμβάνει

Στάδιο 1ο: Απόκτηση Βασικών Πληροφοριών (Τηλεφωνικώς ή Μέσω Τηλεδιάσκεψης)

Αρχικά, υπάρχει η επιλογή της απόκτησης των βασικών πληροφοριών σχετικά με την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων με την μέθοδο All on 4 μέσω μιας πρώτης επικοινωνίας με το ιατρείο μας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου και στις δύο περιπτώσεις η εξειδικευμένη οδοντιατρική ομάδα μας σας παρέχει μια λεπτομερή ενημέρωση πάνω στη διαδικασία και τις επιλογές σας. Εφόσον αναλύσετε τις βασικές ανάγκες, μπορείτε να αποκτήσετε μια αρχική εικόνα πριν το πρώτο σας ραντεβού με τον Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη και την έμπειρη ιατρική ομάδα του. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση σε αυτό το στάδιο, ενώ μπορείτε να προγραμματίσετε την ενημέρωσή σας στο τηλέφωνο …. ή online.

Στάδιο 2ο: Πλήρης Ενημέρωση Μέσω Ραντεβού με τον Γναθοχειρουργό

Αυτό το στάδιο είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς θα έρθετε σε άμεση και προσωπική επαφή με τον Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη, προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες σας και να σας συμβουλέψει για τις επιλογές σας. Κατά τη διάρκεια του δια ζώσης ραντεβού σας, θα πραγματοποιηθεί ένα πλήρης και ολοκληρωμένος κλινικός έλεγχος, ενώ συγχρόνως θα αναφέρετε στον Γναθοχειρουργό το ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό σας. Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, ο Γναθοχειρουργός θα σας προτείνει την καλύτερη και καταλληλότερη λύση για εσάς και θα εξεταστεί το κατά πόσο χρειάζεστε, εφόσον το επιτρέπει και η κατάσταση του στόματός σας, να προχωρήσετε στην μέθοδο All on 4.

Το ραντεβού διαρκεί 30-60 λεπτά

Στάδιο 3ο: Ολοκλήρωση Διάγνωσης με Ακτινολογικές Εξετάσεις

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διάγνωση και να ακολουθήσει ο ψηφιακός σχεδιασμός της θεραπείας με την μέθοδο All on 4, χρειάζεται να προβείτε σε μια ειδικού τύπου Οδοντιατρική Αξονική Τομογραφία της άνω και κάτω γνάθου. Σκοπός της συγκεκριμένης ακτινολογικής εξέτασης είναι η ανάλυση της ανατομίας των γνάθων, προκειμένου να γίνει η άρτια κατασκευή και τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Μέσω της Οδοντιατρικής Αξονικής Τομογραφίας, ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης, σε συνεργασία με την ιατρική ομάδα του, προχωρούν στο σχεδιασμό της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων. Στόχος είναι η απόλυτη ασφάλεια του ασθενούς.

Η εξέταση διαρκεί δέκα λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς ραντεβού. 

Στάδιο 4ο: Παροχή Ολοκληρωμένου Σχεδίου Θεραπείας

Σε αυτό το στάδιο και εφόσον έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία τα προηγούμενα στάδια, η έμπειρη και πλήρως καταρτισμένη οδοντιατρική ομάδα μας, σε συνεργασία με τον Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη, ασχολείται με τη δημιουργία και την ολοκλήρωση ενός λεπτομερούς σχεδίου θεραπείας. Σκοπός είναι να υπάρχουν γραπτώς όλα τα στάδια που ακολουθούν και στα οποία συμμετέχει ο ασθενής, συμπεριλαμβανομένου και του συνολικού τελικού κόστους, προκειμένου να υπάρχει οργάνωση και να διεξαχθεί κάθε βήμα με απόλυτη ασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε εκ των προτέρων όλα όσα χρειάζεται προκειμένου να αποκτήσετε δόντια σε μια ημέρα με την μέθοδο All on 4.

Το συγκεκριμένο στάδιο πραγματοποιείται λίγες ώρες μετά τις ακτινολογικές εξετάσεις και το κόστος του συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του ραντεβού.

Στάδιο 5ο: Βήματα Πριν & Κατά τη Διάρκεια του Χειρουργείου με τη Μέθοδο All on 4 – Δόντια σε 1 Ημέρα

Η επιστροφή του χαμόγελου στα χείλη σας είναι πλέον εφικτή, καθώς μεταβαίνουμε πλέον στο στάδιο που περιλαμβάνει τα βήματα πριν και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων με την μέθοδο All on 4. Αρχικά, το πλήρως καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό μας, σε συνεργασία με τον Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη, προβαίνουν στη λήψη ειδικών φωτογραφιών, καθώς και μετρήσεων και ενδοστοματικών αποτυπωμάτων. Στόχος είναι να κατασκευαστεί προεγχειρητικά η ακίνητη και σταθερή προσθετική εργασία, η οποία είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις γνάθους σας.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η ημέρα του χειρουργείου τοποθέτησης εμφυτευμάτων με τη μέθοδο All on 4, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα και με ασφάλεια η λειτουργικότητα του στόματός σας και να αποκτήσετε ένα άψογο και αισθητικό αποτέλεσμα με απόλυτη ασφάλεια. Την ημέρα που πραγματοποιείται το σύνολο της θεραπευτικής διαδικασίας, γίνονται, αρχικά, οι απαραίτητες εξαγωγές όπως και ο πλήρης καθαρισμός της παθολογίας της περιοχής. Έπειτα, ο Γναθοχειρουργός και οι εξειδικευμένοι οδοντίατροι προχωρούν στη διαμόρφωση του οστού, ώστε να ακολουθήσει η τοποθέτηση των ειδικών εμφυτευμάτων με το πρωτόκολλο All on 4.

Σε αυτό το στάδιο ρυθμίζεται και προσαρμόζεται στα εμφυτεύματα η ακίνητη και σταθερή προσθετική εργασία που έχει δημιουργηθεί κατά τα προεγχειρητικά βήματα. Ακολούθως, ο ασθενής περνάει στο στάδιο της αναμονής, το οποίο διαρκεί 4-5 ώρες και μπορεί είτε να παραμείνει στην ιδιωτική αίθουσα αναμονής είτε να κινηθεί ελεύθερα όπως επιθυμεί. Τέλος, εφόσον περάσει το χρονικό διάστημα της αναμονής, ο Γναθοχειρουργός προχωράει στην τοποθέτηση και εφαρμογή της προσθετικής εργασίας. Ο ασθενής έχει την επιλογή να ολοκληρώσει τη διαδικασία αυτή είτε το ίδιο απόγευμα είτε την επόμενη ημέρα, αναλόγως την αντοχή του. Με την ολοκλήρωση της θεραπείας με τη μέθοδο All on 4 – Δόντια την Ίδια Ημέρα, μπορείτε να επανέλθετε και πάλι στις καθημερινές σας δραστηριότητες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η ομιλία και η μάσηση αποκαθιστούνται πλήρως.

Στάδιο 6ο: Μετεγχειρητικές Οδηγίες

Εφόσον η θεραπευτική διαδικασία με την μέθοδο All on 4 έχει ολοκληρωθεί και ο ασθενής έχει αποκτήσει και πάλι τη πλήρη λειτουργία του στόματός του, ακολουθούνται κάποια συγκεκριμένα και πολύ σημαντικά βήματα προκειμένου να διασφαλιστεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, την πρώτη ημέρα μετά την τοποθέτηση εμφυτευμάτων με την μέθοδο All on 4 πραγματοποιείται ένας επιπλέον έλεγχος της στοματικής κοιλότητας και συγχρόνως ρυθμίζεται περεταίρω η προσθετική εργασία. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται έλεγχος της αισθητικής και λειτουργικής κατάστασης των γναθών, καθώς και του τρόπου καθαρισμού της περιοχής, ενώ δεν χρειάζεται να γίνει τοπική αναισθησία. Τις ημέρες που ακολουθούν την επέμβαση ενδέχεται να εμφανιστεί κάποιο οίδημα, όπως και ο ασθενής να αισθανθεί μια ήπια ενόχληση, γι’ αυτό και συνταγογραφείται συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή στην περίπτωση που αυτό κρίνεται απαραίτητο. Τέλος, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ειδική διατροφή που οφείλει να ακολουθήσει ο ασθενής για ένα χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με τις κατάλληλες μεθόδους καθαρισμού της στοματικής του κοιλότητας. Πλέον, τα νέα δόντια του ασθενούς είναι σταθερά και λειτουργικά, αλλά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή. Γι’ αυτό και προτείνονται μαλακές τροφές, όπως τα αυγά και το ψάρι, ώστε να ασκείται όσο το δυνατό λιγότερη πίεση στην οδοντοστοιχία. Η διαδικασία καθαρισμού και φροντίδας των νέων δοντιών είναι η ίδια με εκείνη που ακολουθείται σε άτομα με φυσικά δόντια, ενω ο Γναθοχειρουργός λύνει τυχόν απορίες και καθοδηγεί λεπτομερώς τον ασθενή. Η επόμενη επίσκεψη για πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση της πορείας της θεραπείας πραγματοποιείται μέσα σε ένα διάστημα 10 ημερών, ακολούθως σε 2 μήνες και τέλος μετά από 4 μήνες από την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης.

Στάδιο 7ο: Ολοκλήρωση Θεραπευτικής Διαδικασίας

Στο τελευταίο αυτό στάδιο ουσιαστικά ολοκληρώνεται η θεραπευτική διαδικασία, προχωρώντας στην τοποθέτηση της τελικής προσθετικής εργασίας και της πλήρους αποκατάστασης των χαμένων φυσικών δοντιών. Χρειάζονται περίπου 6 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η βιολογική διαδικασία της οστεοενσωμάτωσης των εμφυτευματων. Σταδιακά, στο μετεγχειρητικό αυτό χρονικό διάστημα, σταθεροποιείται παράλληλα και το οστό της άνω και της κάτω γνάθου, ενώ τα ούλα παίρνουν τις τελικές τους διαστάσεις. Η προσωρινή ακίνητη προσθετική εργασία δεν επηρεάζει την αρχική επούλωση.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η τοποθέτηση της τελικής προσθετικής εργασίας, η οποία πραγματοποιείται σε ειδικό σκελετό τιτανίου που κατασκευάζεται προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες της στοματικής κοιλότητας του εκάστοτε ασθενούς. Ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες εργαστηριακές τεχνικές, προκειμένου να εξασφαλίσει τόσο την ασφάλεια του ασθενούς, όσο και το σταθερό και οριστικό αποτέλεσμα. Η μακροχρόνια λύση στο πρόβλημα της απώλειας των δοντιών έχει ολοκληρωθεί και έχει πλέον επανέλθει το χαμόγελο και η ομιλία του ασθενούς με την μέθοδο All on 4 – Δόντια σε 1 ημέρα, τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο τοποθέτησης οδοντικών εμφυτευμάτων.

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ
ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After
before After

Τα Οφέλη της Τοποθέτησης Εμφυτευμάτων με τη Μέθοδο All on 4®

Υπάρχουν αρκετά οφέλη της τοποθέτησης εμφυτευμάτων με τη μέθοδο All on 4® σε σύγκριση με τις αφαιρούμενες οδοντοστοιχίες, τα οποία είναι καλό να γνωρίζει ο ασθενής προτού συμβουλευτεί τον Γναθοχειρουργό.

Τα βασικότερα και σημαντικότερα οφέλη της μεθόδου με πρωτόκολλο All on 4® είναι τα εξής:

 • Φυσική εμφάνιση και αίσθηση
 • Βελτίωση εξωτερικής εμφάνισης
 • Απόκτηση μεγαλύτερης αυτοπεποίθησης
 • Ασφαλής διαδικασία
 • Πλήρης λειτουργία της ομιλίας και της μάσησης
 •  Αποφυγή πληγών και ολίσθησης
 • Διατήρηση των διαστάσεων των οστών των γνάθων
 • Δεν χρειάζεται συγκεκριμένη/σύνθετη φροντίδα και καθαριότητα
 • Οριστικό και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα
 • Επέμβαση που διαρκεί μια ημέρα

Ελάτε άμεσα σε επικοινωνία με το ιατρείο μας είτε τηλεφωνικώς είτε online  προκειμένου να συμβουλευτείτε τον Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη και να λάβετε μια ολοκληρωμένη εκτίμηση της κατάστασης της στοματικής σας κοιλότητας. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να προχωρήσετε στην χειρουργική τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων με τη μέθοδο All on 4 και επιθυμείτε να αποκτήσετε Δόντια σε 1 Ημέρα, εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές. Εμπιστευτείτε μας.

VIDEO

Μέθοδος All on 4 - Δόντια σε 1 Ημέρα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,9 /10

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή