Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Όγκοι Παρωτίδας

Οι Όγκοι Παρωτίδας είναι μια ιδιαίτερη πάθηση και η αφαίρεση τους απαιτεί πολύ μεγάλη εμπειρία από τον Γναθοχειρουργό. Ο Dr. Ψωμαδέρης δίνει μεγάλη έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της Πάθησης μετά από εμπειρία σε πολύ μεγάλο αριθμό ασθενών οι οποίοι θεραπεύτηκαν.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια

3 Ώρες

Αναισθησία

Γενική Αναισθησία

Εξετάσεις

Μαγνητική Τομογραφία, Αξονική Τομογραφία, Υπερηχοτομογραφία

Τελικό Αποτέλεσμα

3 Ημέρες

Όγκοι Παρωτίδας

Όγκοι παρωτίδας

Η παρωτίδα βρίσκεται μπροστά από τα αυτιά και προχωράει προς την κάτω γνάθο, είναι ο μεγαλύτερος σιελογόνος αδένας του προσώπου και είναι επιρρεπείς για τη δημιουργία όγκων.

Τύποι όγκων της παρωτίδας

Ο όγκος που μπορεί να δημιουργηθεί στην παρωτίδα μπορεί να είναι καλοήθης ή κακοήθης. Η πιο συχνή μορφή καλοήθους όγκου είναι το πλειόμορφο αδένωμα άλλοι μπορεί να είναι το θηλώδες κυσταδενολέμφωμα, αιμαγγείωμα καθώς και λιπώματα ή κύστες.
Οι κακοήθεις Όγκοι Παρωτίδας που μπορούν να εμφανιστούν είναι το βλενοεπιδερμοειδές καρκίνωμα, το Αδενοκυστικό καρκίνωμα, το αδενοκαρκίνωμα, τα ασινώδες καρκίνωμα και το λέμφωμα.

Η διάγνωση των όγκων παρωτίδας

Το πιο σημαντικό στοιχείο προς τη θεραπεία είναι η σωστή διάγνωση. Μετά την ανάλυση του ιστορικού του ασθενούς και την κλινική εξέταση, εξετάσεις όπως ο υπέρηχος, η αξονική ή μαγνητική τομογραφία και η βιοψία μπορούν να μας δώσουν μία λεπτομερής εικόνα για τον τύπο του όγκου.

Η αφαίρεση των όγκων παρωτίδας

Για τη σωστή αφαίρεση των όγκων χρειάζεται μεγάλη εμπειρία στους τρόπους αντιμετώπισης και στην ανατομία της περιοχής. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και με μεγάλη προσοχή για τη σωστή εκτομή του όγκου. Κύριος στόχος σε όλες τις περιπτώσεις είναι η σωστή ογκολογική εκτομή.

Ο γναθοπροσωπικός χειρουργός Dr. Ψωμαδέρης είναι ο πλέον ειδικός με μεγάλη εμπειρία σε περιπτώσεις καρκίνου του προσώπου και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τους.

Συμβουλές για τους όγκους παρωτίδας

Αν παρατηρήσετε ότι έχετε πρησμένους αδένες ή μπορείτε να ψηλαφήσετε όγκο στην παρωτίδα είναι αναγκαίο να αναζητήσετε ιατρική συμβουλή το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς μπορεί και ο γιατρός σας στα ετήσια τσεκ-απ.

VIDEO

Όγκοι Παρωτίδας

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,9 /10

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή