Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Οστικά Μπλοκ

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας και ο πλήρως καταρτισμένος και εξειδικευμένος Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης σας εγγυώνται ένα άψογο και λειτουργικό τελικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μακροπρόθεσμη λύση με τον ασφαλέστερο τρόπο.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια

1 Ώρα

Αναισθησία

Τοπική ή Μέθη

Εξετάσεις

︎Ακτινογραφία & Αξονική Τομογραφία

Τελικό Αποτέλεσμα

3 Μήνες

Οστικά Block

Οστικά Block – Τι είναι;

Η χρήση των οστικών Block έχει ως στόχο την ανοικοδόμηση της ελλειμματικής περιοχής της γνάθου (οστικά ελλείμματα) προκειμένου να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα εμφυτεύματα που θα τοποθετηθούν. Τα οστικά Block είναι συμπαγή οστικά τρισδιάστατα τεμάχια που δημιουργούνται από οστικό αυτομόσχευμα που λαμβάνεται από τον ασθενή. Η συνηθέστερη περιοχή από την οποία παίρνουμε το οστικό αυτομόσχευμα είναι η έξω λοξή γραμμή της κάτω γνάθου.

Οστικά Block: Γιατί Προτιμούνται;

Οι βασικότεροι λόγοι που ο Γναθοχειρουργός προτιμάει τα οστικά Block είναι οι εξής:

1. Το νέο δημιουργηθέν οστούν θα πρέπει να φιλοξενήσει τα οδοντικά εμφυτεύματα.
2. Δεν είναι εφικτή η δημιουργία οστού χωρίς την ύπαρξη οστεοβλαστών.
3. Δεν είναι δυνατή η δημιουργία οστού από ετερόλογα και αλλοπλαστικά οστικά μοσχεύματα εάν το προς πλήρωση έλλειμμα δεν περιβάλλεται από δύο τουλάχιστον οστικά τοιχώματα.

Οστικά Block: Πώς τοποθετούνται;

Κατά τη διαδικασία της επέμβασης, λαμβάνεται το μόσχευμα και τοποθετείται στην ελλειμματική περιοχή. Σε αυτήν τη νέα θέση του, το μόσχευμα ακινητοποιείται με τη χρήση μικρών βιδών οστεοσύνθεσης. Στη συνέχεια, ακολουθεί μια περίοδος επούλωσης και αναμονής που έχει διάρκεια τρεις μήνες, ώστε το μόσχευμα να ενσωματωθεί πλήρως με το υπάρχον οστούν και ως αποτέλεσμα να αυξηθεί το μέγεθος της γνάθου. Μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης μπορεί πλέον να τοποθετήσει τα εμφυτεύματα κατά τον συνήθη τρόπο. Η διαδικασία είναι απλή και διαρκεί μισή ώρα κατά μέσο όρο, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις τελείται υπό τοπική αναισθησία.

Η πολυετής εμπειρία του Γναθοχειρουργού Κωνσταντίνου Ψωμαδέρη εγγυάται ένα κράμα υψηλών ποσοστών επιτυχίες, εξατομικευμένων θεραπευτικών προγραμμάτων και τεκμηριωμένων τεχνικών που πραγματοποιούνται με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Το ιατρείο αποτελεί τον κατάλληλο χώρο για κάθε ασθενή που ψάχνει οριστική λύση στο πρόβλημά του.

VIDEO

Οστικά Μπλοκ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,9 /10

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή