Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Συνεργάζόμενα Νοσοκομεία

Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία

Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Στο Νοσοκομείο μας λαμβάνουν χώρα επεμβάσεις υπο τοπική ή γενική αναισθησία σε ασθενείς άνω των 14 ετών

Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center


Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center πήρε το όνομά του από τον Ελβετό ανθρωπιστή και ιδρυτή του διεθνούς ερυθροσταυρικού κινήματος. Οι αξίες του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center περιλαμβάνουν τις ιδέες της αλληλεγγύης, του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της συμπαράστασης και φυσικά της φροντίδας.

Ανήκει στην εταιρεία “ΗΜΙΘΕΑ Μ.Α.Ε.” και είναι πλέον ένα από τους πιο σύγχρονους και μεγαλύτερους νοσηλευτικούς οργανισμούς στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα αλλά και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Κατασκευάστηκε με κτηριακές υποδομές αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη λειτουργία του νοσοκομείου, ενώ το νοσοκομείο συμβάλλει στην επαναπόκτηση της καλής υγείας των ασθενών του από το 2000.

Στόχος είναι να υπηρετεί τις αξίες του με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη διασφάλιση της υγείας τους, καθώς και να επενδύει στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και να στηρίζει την κοινωνία μέσω της δράσης του.

Για όλους εμάς στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, δηλαδή τη Διοίκηση και το προσωπικό, η ποιότητα διατηρεί την υψηλή της θέση στις αξίες και τα ιδανικά μας, και με βάση αυτό οδηγούμαστε στον στόχο μας, την παροχή ασφαλούς και ολοκληρωμένης φροντίδας. Παράλληλα, δημιουργούμε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον για τους ασθενείς και τους επισκέπτες μας.

Η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η σταθερή αύξηση της ικανοποίησης των ασθενών μας επιτυγχάνονται μέσω της διαχείρισης που βασίζεται σε καταγεγραμμένες διαδικασίες, της απαρέγκλιτης συμμόρφωσης με τις ισχύουσες νομοθεσίες και άλλες ακανόνιστες διατάξεις, καθώς και της παρακολούθησης και ανάλυσης μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

ΙΑΣΩ Παίδων

Στο νοσοκομείο αυτό νοσηλεύονται βρέφη και παιδιά έως 14 ετών

 

Κύριο μέλημά μας είναι να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία, προσφέροντας εξατομικευμένη ιατρική περίθαλψη των μικρών ασθενών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός άρτια καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρουμε:

 1. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας με τις προδιαγραφές κορυφαίων παιδιατρικών νοσοκομείων του εξωτερικού.
 2. Κορυφαίο ιατρικό προσωπικό όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων.
 3. Άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στη φροντίδα των μικρών ασθενών. Περισσότεροι από 1.500 Παιδίατροι, καθώς και όλες οι υποειδικότητες.
 4. 5 κλίνες Πολυδύναμης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και 5 κλίνες Καρδιοχειρουργικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων.
 5. Σύγχρονες εγκαταστάσεις και Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός αιχμής.

Oralis Dental Center

Το Oralis Dental Center είναι ένα Πρότυπο Οδοντιατρείο με 20 χρόνια λειτουργίας, βρίσκεται στο Περιστέρι στην οδό Κνωσού 4 και παρέχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες και ανώδυνες μεθόδους και χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες. Ο υπερσύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του άρτια καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα μέσα από την εξατομικευμένη προσέγγιση στον κάθε έναν που εμπιστεύεται το Oralis Dental Center.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την προσθετική οδοντιατρική, την αισθητική οδοντιατρική, την ορθοδοντική, την γναθοχειρουργική, την περιοδοντολογία, την ενδοδοντολογία και τον digital smile design, ενώ παράλληλα το Oralis Dental Center εξειδικεύεται στην άμεση αποκατάσταση με οδοντικά εμφυτεύματα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον, προσφέροντας σε κάθε έναν από τους ασθενείς την ευκαιρία να λάβει την κατάλληλα προσαρμοσμένη θεραπεία και να αποκτήσει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο, επιστρέφοντας άμεσα στην καθημερινότητά του.

Εμφυτεύματα Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 215 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9.9 /10

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή