Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Ψηφιακή Εμφυτευματολογία

Ψηφιακή Εμφυτευματολογία

 η χειρουργική επέμβαση θα έχει ήδη περιγραφεί ψηφιακά για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, όταν φθάσει η στιγμή να κάνετε το πραγματικό εμφύτευμα.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια

30 -60'' λεπτά

Αναισθησία

Τοπική αναισθησία ή Μέθη

Εξετάσεις

Αξονική Γνάθου, Πανοραμική, Ψηφιακός Σχεδιασμός

Τελικό Αποτέλεσμα

24 Ώρες

Ψηφιακή Εμφυτευματολογία

Η τοποθέτηση ενός οδοντικού εμφυτεύματος απαιτεί σχολαστική φροντίδα τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην εκτέλεση. Ο λεπτομερής σχεδιασμός επιτυγχάνεται καλύτερα με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας 3D ακτίνων Χ.

Πριν μπορέσουμε να εξετάσουμε ένα οδοντικό εμφύτευμα για έναν ασθενή, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει επαρκές οστό και ποιότητα. Για να διαπιστωθεί το μέγεθος του οστικού ελλείμματος, λαμβάνεται μια 3D αξονική τομογραφία δοντιών.

Η τρισδιάστατη σάρωση θα μας επιτρέψει να απεικονίσουμε το δυνητικό σημείο εμφύτευσης και τις παρακείμενες ανατομικές δομές που είναι σημαντικό να αποφύγουμε.

Συνδυάζοντας την ακτινογραφία 3D με την οπτική σάρωση των δοντιών σας, μπορούμε να έχουμε ένα πολύ ακριβές εικονικό μοντέλο πάνω στο οποίο θα μπορέσουμε να χειριστούμε την περίπτωσή σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε τα πάντα – από τη μάρκα του εμφυτεύματος, τη διάμετρο και το μήκος, τη γωνίωση, εάν θα χρειαστεί μεταμόσχευση οστού και τον τύπο της τελικής αποκατάστασης. Ουσιαστικά, η χειρουργική επέμβαση θα έχει ήδη περιγραφεί ψηφιακά για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, όταν φθάσει η στιγμή να κάνετε το πραγματικό εμφύτευμα.

Τοποθέτηση του εμφυτεύματος

Μόλις σχεδιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο την κατάλληλη χειρουργική διαδικασία για εσάς, οι πληροφορίες που έχουμε στο αρχείο μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ειδικών καθοδηγούμενων χειρουργικών ενδοπροθέσεων (stents), στα σημεία που απαιτούνται, για την πραγματοποίηση της χειρουργικής επέμβασης.

Αυτοί οι εξατομικευμένοι οδηγοί ακριβείας κατασκευάζονται σε εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας στις Η.Π.Α. με πολύ υψηλό βαθμό ακρίβειας. Οι οδηγοί έχουν μεταλλικούς σωλήνες που ταιριάζουν με ακρίβεια με τα καθοδηγούμενα χειρουργικά τρυπάνια που εξασφαλίζουν τη σωστή γωνία και τον έλεγχο βάθους για να επιτρέψουν τη σωστή τοποθέτηση του οδοντικού εμφυτεύματος.

Λόγω της αυξημένης ακρίβειας, μερικά εμφυτεύματα μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς κρημνό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ράμματα ή τομές, αλλά μόνο μια μικρή τρύπα που γίνεται στο κόμμι για να τοποθετηθεί το εμφύτευμα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τοπική αναισθησία ή Μέθη

VIDEO

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ GOOGLE REVIEWS

4,6 /5

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 216 reviews

 • Avatar Νεκταρία Λινοξυλάκη ★★★★★ 7 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός! Εξαγωγή έγκλειστου και ημιέγκλειστου φρονιμίτη μέσα σε μισή ώρα χωρίς πόνο. Στη συνέχεια δεν πρηστηκα καθόλου δεν πονεσα πότε την επόμενη μέρα μιλούσα και έτρωγα κανονικά, 4 μέρες μετά αισθάνομαι λες και δεν τους … More έβγαλα ποτέ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά αν φοβάστε(όπως εγώ) τη διαδικασία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το φόβο σας.!!

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 216 reviews

 • Avatar Άννα Δήμου ★★★★★ 6 months ago
  Εξαιρετικός γιατρός . Γρήγορος και απόλυτα σωστός στην δουλειά του . Με βοήθησε πολύ με το πρόβλημα μου και με έκανε να νιώσω οικεία και άνετα από την πρώτη στιγμή . Πολλά συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό του και για τις ιατρικές του … More ικανότητες .
  Πολλά ευχαριστώ και στην κ. Κατερίνα , την γραμματέα του κ. Ψωμαδέρη , ευγενέστατη .

Γναθοχειρουργός - Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος IconΓναθοχειρουργός – Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

Κνωσού 4, Περιστέρι

4,6 216 reviews

 • Avatar ΝΤΙΑ ΤΣΟΠΕΛΑ ★★★★★ 2 months ago
  Επισκέφθηκα τον Κύριο Ψωμαδέρη για να κάνω δυο εξαγωγές..Άψογος ιατρός, εξαιρετικός άνθρωπος..Κάνοντας τις εξαγωγές δεν κατάλαβα τίποτα και εννοείται μετά δεν είχα κανένα μετεγχειρητικό σύμπτωμα Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη..!!

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ DOCTOR
ANYTIME REVIEWS

9,7 /10

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

 210 5773779

693 2241141

Ωράριο : 10:00 – 21:00

Δευτέρα έως Παρασκευή