Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

εμφυτεύματα δοντιών

Υπάρχουν 3 σύγχρονες τεχνικές για να αποκαταστήσετε τα χαμένα σας δόντια άμεσα σε μόλις 1 μέρα και είναι οι εξής:

 •  Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων.
 • Μέθοδος All on 4®.
 • Ρομποτική Εμφυτευμάτων.

Εμφυτεύματα Δοντιών Τεχνική 1: Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων

Η χειρουργική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων δοντιών είναι απόλυτα ακριβής και ασφαλής, κάτι στο οποίο συμβάλλει σε τεράστιο βαθμό η προετοιμασία, η χρήση της τεχνολογίας και η κατάλληλη ανάλυση.

Μέσα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ο ασθενής μπορεί να αποκτήσει δόντια την ίδια ημέρα με άμεση τοποθέτηση και άμεση φόρτιση εμφυτευμάτων.

Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα και τον αριθμό επισκέψεων και βοηθώντας τον ασθενή να αποκτήσει άμεση λύση στο πρόβλημά του την ίδια ημέρα.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πρωτόκολλα αποκατάστασης των φυσικών δοντιών, τα οποία απαιτούν πολλές επισκέψεις στον οδοντίατρο και από 3 μέχρι 12 μήνες θεραπευτικής διαδικασίας, η άμεση φόρτιση εγγυάται δόντια την ίδια ημέρα, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του
δραστηριότητες.

Η πολυετής εμπειρία και οι ασφαλείς τεχνικές που χρησιμοποιεί ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης εγγυώνται εργασία υψηλής ποιότητας που αντέχει στο χρόνο.

Σύντομες Πληροφορίες Μεθόδου:

 • Διάρκεια: 2 ώρες.
 • Αναισθησία: Τοπική Αναισθησία.
 • Εξετάσεις: Πανοραμική & Αξονική.
 • Τελικό Αποτέλεσμα: 24-48 ώρες.

Εμφυτεύματα Δοντιών Τεχνική 2: Μέθοδος All on 4®

Η μέθοδος All on 4® αποτελεί μια σύγχρονη τεχνική τοποθέτησης σταθερής οδοντοστοιχίας, η οποία αποτελείται από 4 εμφυτεύματα μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Η ανάπτυξη νέων τύπων εμφυτευμάτων δοντιών παρέχει πλέον τη δυνατότητα, μέσα από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για άμεση εμφύτευση δοντιών και άμεση αποκατάσταση και λειτουργία. Διαδικασίες που παλαιότερα απαιτούσαν πολλά στάδια και μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η θεραπεία, πλέον μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις μέσα σε μια μόλις ημέρα.

Οι ειδικές χειρουργικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο μας παρέχουν τη δυνατότητα απόκτηση νέων δοντιών μέσα σε μια ημέρα (24 ώρες), με σταθερή οδοντοστοιχία τεσσάρων εμφυτευμάτων. Τα ποσοστά επιτυχίας αυτών των σύγχρονων και εξειδικευμένων τεχνικών της μεθόδου All on 4® είναι αντίστοιχα ή/και μεγαλύτερα σε σύγκριση με τα κλασσικά πρωτόκολλα αποκατάστασης με εμφυτεύματα. Η μεγαλύτερη μερίδα των περιστατικών που απευθύνονται στο ιατρείο μας με ολική απώλεια δοντιών έχουν τη δυνατότητα για άμεση αποκατάσταση, τόσο λόγω της μεγάλης εμπειρίας και κατάρτισης του ιατρικού προσωπικού, όσο και της τήρησης των προδιαγραφών σε υλικοτεχνική υποδομή. Ακόμη, η μέθοδος All on 4® απευθύνεται τόσο σε ασθενείς που έχουν χάσει όλα τους τα δόντια, όσο και σε εκείνους που πρόκειται να τα χάσουν, προλαμβάνοντας την κατάσταση και παρέχοντας μια λειτουργικά και αισθητικά άψογη οδοντοστοιχία. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι αποφεύγεται η χρήση μοσχευμάτων σε ασθενείς με οστική ατροφία.

Η μέθοδος All on 4® εφαρμόζεται τις τελευταίες δύο δεκαετίες και προσφέρει άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα στον ασθενή που επισκέπτεται το ιατρείο μας.

Η τεχνική τοποθέτησης είναι μια σχετικά απλή διαδικασία που περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια, τα οποία επιβλέπει πλήρως ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης.

Σύντομες Πληροφορίες Μεθόδου:

 • Διάρκεια: 1 ώρα.
 • Αναισθησία: Τοπική Αναισθησία.
 • Εξετάσεις: Πανοραμική & Αξονική.
 • Τελικό Αποτέλεσμα: 24-48 ώρες.

Εμφυτεύματα Δοντιών Τεχνική 3: Ρομποτική Εμφυτευμάτων

Η ρομποτική εμφυτευμάτων αφορά τη χρήση τελευταίας γενιάς ιατρικού εξοπλισμού από τον Γναθοχειρουργό Κωνσταντίνο Ψωμαδέρη, προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο και άψογο τελικό αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και αψεγάδιαστη εκτέλεση. Επίσης, πριν εξεταστεί ένα οδοντικό εμφύτευμα για τον ασθενή, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι υπάρχει επαρκές οστό και ποιότητα.

Αρχικά, η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας 3D ακτινών Χ συμβάλλει στην παράδοση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος όσον αφορά τον λεπτομερή σχεδιασμό της χειρουργικής τοποθέτησης οδοντικού εμφυτεύματος. Ακόμη, η λήψη 3D αξονικής τομογραφίας δοντιών βοηθάει στο να διαπιστωθεί το μέγεθος του οστικού ελλείμματος. Με την τρισδιάστατη σάρωση απεικονίζεται το δυνητικό σημείο εμφύτευσης και οι παρακείμενες ανατομικές δομές που είναι σημαντικό να αποφευχθούν.

Ο συνδυασμός της ακτινογραφίας 3D με την οπτική σάρωση των δοντιών προσφέρει ένα ακριβές εικονικό μοντέλο, πάνω στο οποίο πραγματοποιείται η εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη θεραπεία με την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Πλέον, είναι διαθέσιμες υπερσύγχρονες μέθοδοι ρομποτικής εμφυτευμάτων, οι οποίες επιτρέπουν τον σχεδιασμό κάθε λεπτομέρειας:

 • τη μάρκα και το είδος του εμφυτεύματος.
 • τη γωνίωση.
 • τη διάμετρο και το μήκος.
 • αν θα χρειαστεί μεταμόσχευση οστού.
 • τον τύπο της τελικής αποκατάστασης.

 

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πλήρη ψηφιακή περιγραφή της χειρουργικής επέμβασης, προκειμένου να είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις όταν έρθει η στιγμή της τοποθέτησης του οδοντικού εμφυτεύματος.

Σύντομες Πληροφορίες Μεθόδου:

 • Διάρκεια: 1 ώρα.
 • Αναισθησία: Τοπική Αναισθησία.
 • Εξετάσεις: Πανοραμική & Αξονική.
 • Τελικό Αποτέλεσμα: 24-48 ώρες.