Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Εμφυτεύματα Δοντιών Μάρκες

Εμφυτεύματα Δοντιών Μάρκες: Nobel Biocare Η Καλύτερη Μάρκα Εμφυτευμάτων

Η Nobel Biocare είναι μια Ελβετική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1981 και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των εμφυτευμάτων δοντιών, με μερίδιο αγοράς 19%. Η Nobel Biocare κατασκευάζει υψηλής ποιότητας εμφυτεύματα και προσθετικά για την αντιμετώπιση προβλημάτων στα δόντια, τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία CAD CAM. Επιπλέον, η εταιρεία παράγει εμφυτεύματα που σχετίζονται με τη σωστή τοποθέτηση προϊόντων, όπως κολοβώματα και προσθετικές εργασίες σχετικά με τα εμφυτεύματα δοντιών. Ουσιαστικά, η Nobel Biocare είναι η καλύτερη μάρκα εμφυτευμάτων δοντιών παγκοσμίως.

Εμφυτεύματα Δοντιών Μάρκες: Τα 2 Εξουσιοδοτημένα Κέντρα της Nobel Biocare στην Ελλάδα

Τα πρωτόκολλα της Nobel Biocare αποτελούν ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα δόντια. Η αποτελεσματική χρήση των πρωτοκόλλων απαιτεί προσεκτικό προγραμματισμό και ακριβή εφαρμογή. Στις οδοντιατρικές Κλινικές μας Oralis Dental Center, σε Περιστέρι και Μαρούσι, ακολουθούμε αυτά τα πρωτόκολλα σχετικά με τα εμφυτεύματα δοντιών, προκειμένου να παρέχουμε υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες στους ασθενείς μας και να διασφαλίσουμε την απόλυτη επιτυχία της θεραπείας τους. Ιδιοκτήτης και Επιστημονικός Διευθυντής και στα 2 κέντρα είναι ο Dr. Κωσταντίνος Ψωμαδέρης και το Τμήμα Εμφυτευμάτων Δοντιών είναι υπό τη διεύθυνσή του.

Ουσιαστικά, η κλινική μας (Oralis Dental Center σε Περιστέρι και Μαρούσι) αποτελεί το μοναδικό Nobel Biocare “Centre of Excellence” στην Ελλάδα για τη μέθοδο All-on-4®, διότι ακολουθούν τα πρωτόκολλά της, τα οποία έχουμε εφαρμόσει σε μεγάλο αριθμό ασθενών μας και η ίδια η Nobel Biocare το διαπίστωσε βάσει των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν. Η μέθοδος All-on-4® της Nobel Biocare αποτελεί μία θεραπευτική προσέγγιση, όπου ο ασθενής αποκτά δόντια άμεσα σε μια μέρα με αμέριστη λειτουργικότητα και αισθητική.

Εμφυτεύματα Δοντιών Μάρκες: Δόντια σε 1 Μέρα με τη Μέθοδο Allon-4® της Nobel Biocare

  • Είναι μία μέθοδος θεραπείας που σας αλλάζει τη ζωή και μπορείτε να έχετε ένα σε μόλις 1 μέρα νέο χαμόγελο.
  • Αποτελεί μία θεραπεία που είναι φιλική προς τον ασθενή και επιστημονικά τεκμηριωμένη, με πλήρη αποκατάσταση του οδοντικού τόξου.
  • Εδώ και 25 χρόνια, αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων, διότι αποτελεί τη μοναδική θεραπεία που παρέχει σταθερή και πλήρη οδοντοστοιχία στους ασθενείς (25 χρόνια αποδεδειγμένης κλινικής επιτυχίας, περισσότεροι από 250.000 ασθενείς υποβλήθηκαν σε αυτήν με μεγάλη επιτυχία).
  • Η μέθοδος All-on-4® αποτελεί μια αποτελεσματική και οικονομική μέθοδο χωρίς μόσχευμα, που παρέχει μια σταθερή και πλήρη προσθετική εργασία στους ασθενείς την ημέρα της επέμβασης (πλήρες οδοντικό τόξο χωρίς μόσχευμα σε μόλις 4 εμφυτεύματα).
  • Η Nobel Biocare διαθέτει μεγάλη γκάμα εμφυτευμάτων για τις διάφορες θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, τα οποία δεν απαιτούν μόσχευμα, και καλύπτουν από απλές μέχρι πολύπλοκες ανάγκες.