Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Εμφυτεύματα δοντιών

Τα εμφυτεύματα δοντιών εδώ και μερικά χρόνια αποτελούν θέμα συζήτησης μιας και γίνονται όλο και πιο γνωστά στο ευρύ κοινό. Οι δυνατότητες που έχουν δώσει στη σύγχρονη οδοντιατρική είναι αξιοσημείωτες και τα αποτελέσματα εκπληκτικά.

Εκπληκτικά παραδείγματα των εμφυτευμάτων δοντιών

Η λύση για δόντια που μας λείπουν μπορεί να δοθεί μέσα σε μία εβδομάδα ή ακόμα και μέσα σε μία μέρα με καινούρια ακίνητα φυσικά δόντια. Ένα πλήρως λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα σε όσο το δυνατόν μικρότερο χρονικό διάστημα. Ανεξαρτήτως ηλικίας ή κατάστασης ο καθένας μπορεί να αποκτήσει άμεσα ακίνητα και γερά δόντια κερδίζοντας πίσω
το χαμένο χαμόγελο του. Τα εμφυτεύματα είναι ο πιο αποτελεσματικός και σύγχρονος τρόπος, αυτή τη στιγμή, για την αντικατάσταση των δοντιών με ένα φυσικό αποτέλεσμα διαρκείας. Ο ασθενής μπορεί να
επιλέξει από μία πληθώρα εφαρμογών για τα καλύτερα αποτέλεσμα αποκλειστικά για τον ίδιο και τις ανάγκες του.

Απλή και γρήγορη διαδικασία

Εφόσον έχει εξασφαλιστεί η καλή υγεία του ασθενούς και ένας υγιεινός τρόπος ζωής, για τη μακροβιότητα των εμφυτευμάτων, μπορούμε να προχωρήσουμε στη διαδικασία. Από την πρώτη επίσκεψη συλλέγεται το ιστορικό του ασθενούς, από ακτινογραφία μέχρι ολικό έλεγχο του στόματος για να διαπιστωθεί ότι υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για το εμφύτευμα. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στη λειτουργικότητα για να μπορεί ο ασθενής να μασάει άνετα και με φυσικότητα με μόνιμα και γερά δόντια. Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει απορρόφηση στο οστούν της γνάθου τότε ο Γναθοχειρουργός
Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης θα προχωρήσει στην αποκατάσταση με τη χρήση μοσχεύματος. Τα εμφυτεύματα κατασκευάζονται από κράματα τιτανίου είναι πλήρως συμβατά και αποδεκτά από τον ανθρώπινο οργανισμό. Η τοποθέτηση είναι απλή και χωρίς πόνο. Η αποθεραπεία προχωρά με απλά παυσίπονα, αν χρειαστούν, και από τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα με την αφαίρεση των ραμμάτων επανέρχεστε στην καθημερινότητα σας. Αν τα εμφυτεύματα φορτιστούν άμεσα, η αποκατάσταση είναι άμεση από την πρώτη έως και λίγες μέρες μετά την επέμβαση.

Γιατί να βάλω εμφυτεύματα δοντιών;

Ένα σημαντικό ερώτημα είναι για ποιο λόγο να καταλήξουν στα εμφυτεύματα οι ασθενείς. Η απάντηση είναι πολύ απλή και πηγάζει στη σημαντικότητα της σταθερότητας και την απόλυτη προσαρμογή στο στόμα του καθενός ξεχωριστά. Τα εμφυτεύματα δοντιών αναπληρώνουν τα χαμένα δόντια χωρίς να γίνει παρέμβαση στα διπλανά. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και παρέχεται η αρμονία στο μάσημα. Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει με την επιλογή της γέφυρας, η οποία θυσιάζει δόντια και δεν μπορεί να συγκριθεί με το φυσικό αποτέλεσμα του
εμφυτεύματος. Τέλος, το αισθητικό αποτέλεσμα που μπορεί να σας ξαναδώσει την αυτοπεποίθηση στις καθημερινές σας συναναστροφές είναι ανεκτίμητο.

Είμαι κατάλληλος/η για τοποθέτηση εμφυτευμάτων;

Ενήλικες όλων των ηλικιών μπορούν να βάλουν εμφυτεύματα δοντιών. Ο Γναθοχειρουργός Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης είναι ο πλέον κατάλληλος για να κρίνει το κατά πόσο μπορείτε να τοποθετήσετε εμφυτεύματα και σε περίπτωση που υπάρχουν μικροπροβλήματα να δώσει πραγματικές λύσεις για να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα οδοντικά εμφυτεύματα θα κρατήσουν για χρόνια;

Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα οδοντικά εμφυτεύματα μπορούν να κρατήσουν για πάρα πολλά χρόνια με πάνω από 95% ποσοστά επιτυχίας. Η επιστήμη προχωρά καθημερινά για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη σίγουρη μακροβιότητα και αντοχή τους. Με το τέλος της διαδικασίας, ο ασθενής χρειάζεται να παρακολουθείται προληπτικά με τακτικά check-up για σίγουρη εξασφάλιση του αποτελέσματος. Η αρίστη στοματική υγιεινή αποτελεί χρυσός κανόνας για τη μακροβιότητα των εμφυτευμάτων.

Έχουν την ίδια αίσθηση με φυσικά δόντια;

Τα εμφυτεύματα δοντιών αποτελούν ότι πιο κοντινό έχουμε στα φυσικά δόντια και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την τοποθέτηση τους θα είναι σαν να μασάτε με τα δικά σας δόντια.

Πόσο θα στοιχίσει;

Το κόστος θα προσδιοριστεί εξατομικευμένα με οποιαδήποτε διαδικασίες μπορεί να χρειαστούν έτσι ώστε να μπορεί να γίνει το σωστό αποτέλεσμα και να αποκτήσετε το χαμόγελο των ονείρων σας.