Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,6 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων

Η τεχνική της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων δοντιών είναι μία εξαιρετικά ασφαλής και ακριβής μέθοδος, ενώ παράλληλα απαιτεί προσεκτική προετοιμασία, χρήση τεχνολογίας και λεπτομερή ανάλυση. Ένας ασθενής μπορεί να αποκτήσει άμεσα δόντια μέσα σε μόλις 24 ώρες με την άμεση τοποθέτηση και φόρτιση των εμφυτευμάτων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε μόλις 1 ημέρα, μειώνοντας έτσι τις επισκέψεις και επιτρέποντας στον ασθενή να λύσει αμέσως το πρόβλημά του.

Σε αντιπαράθεση με τα κλασικά πρωτόκολλα αποκατάστασης φυσικών δοντιών, τα οποία απαιτούν πολλαπλές επισκέψεις στον οδοντίατρο και διάρκεια θεραπευτικής διαδικασίας από 3 μέχρι 12 μήνες, η τεχνική της άμεσης φόρτισης εξασφαλίζει την απόκτηση δοντιών την ίδια ημέρα, με αποτέλεσμα ο ασθενής να μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές του.

Η πολυετής εμπειρία του Γναθοχειρουργού Dr. Κωνσταντίνου Ψωμαδέρη σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη και πλήρως καταρτισμένη ιατρική του ομάδα εγγυώνται την υψηλής ποιότητας προσθετική εργασία, η οποία οδηγεί σε εμφυτεύματα δοντιών με υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

 

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων

 

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων: Σε ποιους απευθύνεται;

Κατανοώντας ότι οι ασθενείς επιθυμούν να υπάρχει ταχύτητα και άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας αποκατάστασης των φυσικών δοντιών,  κρίνεται σημαντικό να ανταποκριθούμε σε αυτές τις ανάγκες τους, χρησιμοποιώντας την τεχνική της άμεσης φόρτισης οδοντικών εμφυτευμάτων, η οποία είναι κατάλληλη για ασθενείς που δεν μπορούν να μείνουν χωρίς δόντια για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω διάφορων παραγόντων.

 

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων: Ποια είναι η διαδικασία;

Για να δοθεί στον ασθενή η δυνατότητα να αποκτήσει δόντια μέσα σε 24 ώρες, είναι απαραίτητο να επιτευχθεί αρχική σταθερότητα των εμφυτευμάτων δοντιών σε ικανοποιητικό βαθμό, με τα ποσοστά επιτυχίας μετά την εξαγωγή ενός φυσικού δοντιού να αγγίζουν το 97% με 100%. Η ολοκλήρωση της τοποθέτησης της προσθετικής εργασίας γίνεται εντός 24 ωρών από την αρχική τοποθέτηση του εμφυτεύματος, και από τους προσθετολόγους απαιτεί εξειδικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενούς σχεδιασμό.

Η χρήση θήκης και η χρήση γέφυρας, η οποία στηρίζεται στα υπάρχοντα φυσικά δόντια, όπως ακριβώς γίνεται και στα παραδοσιακά πρωτόκολλα εμφυτευμάτων δοντιών, έχει ως προϋπόθεση ένα μικρό χρονικό διάστημα μερικών εβδομάδων, ώστε η θεραπεία αποκατάστασης να ολοκληρωθεί, και να επιτευχθεί η λειτουργικότητα και η αισθητική που είχε ο ασθενής πιο πριν. Μάλιστα, κατά το στάδιο της τελικής και μόνιμης προσθετικής εργασίας, ο ασθενής μπορεί να αποκτήσει δόντια που αντιστοιχούν σε σχήμα, χρώμα και διαφάνεια με αυτά των φυσικών δοντιών.

 

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων

 

Άμεση Φόρτιση Εμφυτευμάτων: Πλεονεκτήματα & Άμεσα Αποτελέσματα

Η τεχνική της άμεσης φόρτισης εξασφαλίζει την τοποθέτηση δοντιών την ίδια ημέρα, επιτρέποντας στον ασθενή να επανέλθει αμέσως στις επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητές του. Το μεγάλο όφελος της άμεσης φόρτισης εμφυτευμάτων δοντιών είναι η συντόμευση της χρονικής περιόδου που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχει αυτή η τεχνική είναι η ελάχιστη χρονική περίοδος που ο ασθενής μένει χωρίς δόντια, διότι η μέθοδος της άμεσης φόρτισης κάνει αποκατάσταση αμέσως των φυσικών δοντιών που λείπουν. Όταν η κλινική κατάσταση επιτρέπει την εφαρμογή της μεθόδου της άμεσης φόρτισης, αυτή αποτελεί την πιο κατάλληλη και άμεση λύση για την αντικατάσταση των δοντιών, παρέχοντας απόλυτη ικανοποίηση στον ασθενή.

Ακόμη, σε περίπτωση χρήσης οστικού μοσχεύματος, η μέθοδος της άμεσης φόρτισης μειώνει σημαντικά τις χειρουργικές επεμβάσεις και το συνολικό χρονικό διάστημα της θεραπείας. Με τη μέθοδο της διαδικασίας του ενός σταδίου, μπορεί να επιτευχθεί απλοποιημένη ροή εργασίας σε μόλις 24 ώρες, χωρίς την ανάγκη για πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για την αντικατάσταση των χαμένων δοντιών του ασθενούς.

Τέλος, η τεχνική της άμεσης φόρτισης μπορεί να εφαρμοστεί είτε για την αντικατάσταση ενός μόνο δοντιού, είτε πολλών, με τη χρήση των κατάλληλων εμφυτευμάτων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Τα εμφυτεύματα προσαρμόζονται, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες και προδιαγραφές, και η θεραπευτική διαδικασία είναι μια λύση, η οποία είναι άμεση και ασφαλής, και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάγκη του ασθενούς να επανέλθει γρήγορα στην καθημερινότητά του.