Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,7 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Ποια Είναι τα Καλύτερα Εμφυτεύματα Δοντιών Nobel Biocare

Μια συχνή απορία των ασθενών που επισκέπτονται τις κλινικές μας είναι η εξής: «Ποια είναι τα καλύτερα εμφυτεύματα δοντιών;». Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη μάρκα εμφυτευμάτων θεωρείται ότι είναι η Nobel Biocare.

Η Nobel Biocare είναι μια Ελβετική εταιρεία, η οποία είναι αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο ως η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των εμφυτευμάτων δοντιών. Ιδρύθηκε το 1981 και το μερίδιο αγοράς που κατέχει ανέρχεται σε 19%. Η συγκεκριμένη εταιρεία κατασκευάζει υψηλής ποιότητας εμφυτεύματα και προσθετικά για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα προβλήματα στα δόντια. Όσα κατασκευάζει βασίζονται στην τεχνολογία CAD CAM.

Επιπρόσθετα, η Nobel Biocare παράγει εμφυτεύματα, τα οποία σχετίζονται με τη σωστή τοποθέτηση προϊόντων. Τέτοια είναι τα κολοβώματα και οι προσθετικές εργασίες που αφορούν εμφυτεύματα δοντιών. Ουσιαστικά, πρόκειται για την καλύτερη μάρκα εμφυτευμάτων δοντιών παγκοσμίως.

 

Ποια Είναι τα Καλύτερα Εμφυτεύματα Δοντιών: Δόντια σε 1 Μέρα με τη Μέθοδο All-on-4® της Nobel Biocare

Η θεραπεία «δόντια σε 1 μέρα» με τη Μέθοδο All-on-4 της Nobel Biocare, αποτελεί την ιδανική θεραπευτική μέθοδο. Μέσω αυτής, μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς ένα νέο χαμόγελο μέσα σε μια μόλις μέρα. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι φιλική προς τον ασθενή και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη, αποκαθιστώντας πλήρως το οδοντικό τόξο.

Η συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδος με τα καλύτερα εμφυτεύματα δοντιών που υπάρχουν αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων εδώ και 25 χρόνια. Ο βασικότερος λόγος είναι ότι αποτελεί τη μοναδική θεραπεία που παρέχει σταθερή και πλήρη οδοντοστοιχία στους ασθενείς.

Άλλωστε, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

  • 25 χρόνια αποδεδειγμένης κλινικής επιτυχίας.
  • Περισσότεροι από 250.000 ασθενείς που υποβλήθηκαν σε αυτή την μέθοδο με μεγάλη επιτυχία.

Όταν αναφερόμαστε στα καλύτερα εμφυτεύματα δοντιών της Nobel Biocare και στη Μέθοδο All-on-4®, αναφερόμαστε σε μια αποτελεσματική και οικονομική μέθοδο χωρίς μόσχευμα, η οποία παρέχει μια σταθερή και πλήρη προσθετική εργασία στους ασθενείς την ημέρα της επέμβασης. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα πλήρες οδοντικό τόξο χωρίς μόσχευμα σε μόλις 4 εμφυτεύματα.

Η Nobel Biocare διαθέτει μια ευρεία γκάμα από εμφυτεύματα δοντιών, τα οποία αφορούν διάφορες θεραπείες προβλημάτων των δοντιών. Δεν απαιτούν μόσχευμα και καλύπτουν ακόμα και τις πιο πολύπλοκες ανάγκες.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Εμφυτεύματα Δοντιών Nobel Biocare

Ποια Είναι τα Καλύτερα Εμφυτεύματα Δοντιών: 2 Εξουσιοδοτημένα Κέντρα της Nobel Biocare που υπάρχουν στην Ελλάδα

Όσον αφορά την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα δόντια, τα πρωτόκολλα της Nobel Biocare αποτελούν ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο. Η αποτελεσματική χρήση των πρωτοκόλλων απαιτεί, φυσικά, ακριβή εφαρμογή και προσεκτικό προγραμματισμό.

Οι Κλινικές του  Dr. Κωνσταντίνου Ψωμαδέρη, οι οποίες βρίσκονται στο Περιστέρι και στο Μαρούσι, ακολουθούν αυτά τα πρωτόκολλα, με στόχο να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς. Έτσι, διασφαλίζεται και η απόλυτη επιτυχία της θεραπείας για τα εμφυτεύματα δοντιών.

Οι κλινικές μας αποτελούν και το μοναδικό Nobel Biocare «Centre of Exellence» που υπάρχει στην Ελλάδα για τη θεραπευτική μέθοδο All-on-4®. Ο βασικός λόγος είναι ότι ακολουθούμε τα πρωτόκολλά της, τα οποία έχουμε εφαρμόσει σε μεγάλο αριθμό ασθενών. Έτσι, η ίδια η Nobel Biocare, ακολουθώντας μια σειρά από διαδικασίες, διαπίστωσε αυτό το γεγονός.

Η μέθοδος All-on-4® της Nobel Biocare αποτελεί μία θεραπευτική προσέγγιση, όπου ο ασθενής αποκτά δόντια άμεσα σε μια μέρα με αμέριστη λειτουργικότητα και την ιδανική αισθητική.