Γναθοχειρουργός Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος

︎Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Διευθυντής Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Κλινικής Ερρίκος Ντυνάν
Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

doctor-any-time-logo-350x200
9.9 /10

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

PikPng4
4,7 / 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωράριο : 10:00 – 21:00

 214 4088010

︎Dr. Ψωμαδέρης Κωνσταντίνος  MD,DDS,PhD

Γναθοχειρουργός – Στοματικός Χειρουργός

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Από τι εξαρτώνται;

Η τιμή των εμφυτεύματα δοντιών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα των υλικών, την εμπειρία του Γναθοχειρουργού και το σχέδιο θεραπείας. Η χρήση υψηλής και άριστης ποιότητας εμφυτευμάτων και εξαρτημάτων μπορεί να αυξήσουν την τιμή. Επίσης, οι εξειδικευμένοι γιατροί με πολυετή εμπειρία μπορεί να επηρεάσουν την τιμή.

Είναι σημαντικό ακόμη να συζητήσετε με τον Γναθοχειρουργό σας εάν η προσθετική εργασία περιλαμβάνει εγγύηση και για πόσο χρονικό διάστημα ισχύει. Τέλος, η αναισθησία, το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα καθώς και άλλοι παράγοντες αυξάνουν την τελική τιμή, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια του άρθρου παρακάτω.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Πόσοι είναι οι Παράγοντες που τις Διαμορφώνουν;

Συνολικά, υπάρχουν 9 παράγοντες που διαμορφώνουν τις τιμές στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών. Αυτοί είναι οι εξής:

  • Αριθμός & Θέση Δοντιών
  • Υλικά Προσθετικής Εργασίας
  • Εξειδικευμένη Θεραπεία
  • Ειδική Στοματική Απεικόνιση
  • Αναισθησία
  • Φαρμακευτική Αγωγή
  • Εμφύτευμα Δοντιού & Προσθετική Εργασία
  • Οστικά Μοσχεύματα & Ανύψωση Ιγμορείου
  • Χρήση Ειδικού Εξοπλισμού Χειρουργικής Εμφυτευμάτων Δοντιών

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Αριθμός & Θέση Δοντιών

Τόσο ο αριθμός όσων δοντιών πρέπει να αντικατασταθούν όσο και οι συγκεκριμένες θέσεις τους έχουν σημαντική επίδραση στην τελική τιμή της επέμβασης για την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων δοντιών. Αρχικά, η ανάγκη τοποθέτησης περισσότερων δοντιών μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος της θεραπείας, ενώ η αποκατάσταση των μπροστινών δοντιών σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτεί τη συνεργασία διαφορετικών οδοντιατρικών ειδικοτήτων, με τον τρόπο αυτό να αυξάνεται το συνολικό κόστος της όλης διαδικασίας.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Υλικά Προσθετικής Εργασίας

Η τελική τιμή της θεραπείας εξαρτάται από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις προσθετικές εργασίες, όπως οι γέφυρες, οι στεφάνες – θήκες και άλλα. Η μορφολογία των εμφυτευμάτων δοντιών, τα υλικά και ο τρόπος σύνδεσής τους με τις προσθετικές εργασίες ποικίλλουν ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς. Η αισθητική, το τελικό αποτέλεσμα και η ανθεκτικότητα των εμφυτευμάτων δοντιών είναι κρίσιμα κριτήρια στην επιλογή, αυξάνοντας το κόστος για μια οριστική λύση. Οι σύγχρονες προσθετικές εργασίες κατασκευάζονται από μέταλλο, πορσελάνη ή ειδικά κεραμικά υλικά, επηρεάζοντας το συνολικό κόστος.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Εξειδικευμένη Θεραπεία

Η εξειδικευμένη θεραπεία στην κλινική μας προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς και περιλαμβάνει πλήρη ενημέρωση για τα εμφυτεύματα δοντιών και τις δυνητικές επιπλοκές. Συνεργαζόμαστε με έμπειρους γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και υπολογίζουμε την τελική τιμή βάσει της ποιότητας των υπηρεσιών και της εξειδίκευσης. Η ειδικότητα του Γναθοχειρουργού επηρεάζει το κόστος λόγω της επιπλέον εκπαίδευσής του και των δύσκολων καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει. Τέλος, η εξειδικευμένη πρόσθετη εκπαίδευση του Προσθετολόγου και των άλλων γιατρών επηρεάζει επίσης την τελική τιμή της επέμβασης.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Ειδική Στοματική Απεικόνιση

Κατά την διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων δοντιών, απαιτείται ειδική στοματική απεικόνιση πριν από την επέμβαση. Αυτή περιλαμβάνει πανοραμικές ακτινογραφίες, ενδοστοματικές ακτινογραφίες ή ακόμη και Οδοντιατρική Αξονική Τομογραφία, ανάλογα με την περίπτωση. Αυτές οι διαγνωστικές εξετάσεις επηρεάζουν τη συνολική τιμή της επέμβασης.

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Αναισθησία

Για τη χειρουργική τοποθέτηση εμφυτευμάτων δοντιών, απαιτείται τοπική αναισθησία, και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να επιλεχθεί απλή καταστολή (μέθη) ή γενική αναισθησία σε νοσοκομειακό περιβάλλον. Η αμοιβή του αναισθησιολόγου και το κόστος της νοσηλείας επίσης επηρεάζουν την τελική τιμή της τοποθέτησης εμφυτευμάτων δοντιών.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Φαρμακευτική Αγωγή

Η συνολική τιμή της χειρουργικής τοποθέτησης εμφυτευμάτων δοντιών επηρεάζεται επίσης από τη φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να απαιτηθεί μετά την επέμβαση. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της τιμής καλύπτεται από ασφαλιστικά ταμεία, κάτι που την καθιστά σχετικά χαμηλή.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Εμφύτευμα Δοντιού & Προσθετική Εργασία

Σε μια ολοκληρωμένη θεραπεία με εμφυτεύματα δοντιών, το εμφύτευμα που αντικαθιστά τη ρίζα του φυσικού δοντιού, η προσθετική εργασία και το προσθετικό κολόβωμα αποτελούν τα 3 βασικά μέρη της. Η ποιότητα του εμφυτεύματος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παράγοντα, για να υπάρξει ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Μην επικεντρώνεστε απλώς σε μία αρχική χαμηλή τιμή, αλλά λάβετε υπόψη μια συνολική προσφορά, η οποία συμπεριλαμβάνει την τιμή της προσθετικής εργασίας, καθώς και των υλικών και των υπόλοιπων εργασιών που μπορεί να προκύψουν.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Οστικά Μοσχεύματα & Ανύψωση Ιγμορείου

Ορισμένες φορές, το οστό στη θέση που πρέπει να τοποθετηθεί το εμφύτευμα είναι ανεπαρκές και, έτσι, απαιτείται η χρήση οστικών μοσχευμάτων και μία διαδικασία ανύψωσης ιγμορείου. Αμφότερες αυτές οι διαδικασίες στοχεύουν στην αύξηση των οστικών διαστάσεων για την επιτυχή τοποθέτηση του εμφυτεύματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η τελική τιμή της θεραπείας αυξάνεται λόγω της ανάγκης για εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλού επιπέδου τεχνικές.

 

Εμφυτεύματα Δοντιών Τιμές: Χρήση Ειδικού Εξοπλισμού Χειρουργικής Εμφυτευμάτων Δοντιών

Εδώ ο ασθενής επωφελείται από τον συνδυασμό της Οδοντιατρικής Αξονικής Τομογραφίας με την οπτική σάρωση του στόματος και τη χρήση 3D εκτυπωτών. Αυτός ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός προσφέρεται μόνο σε επιλεγμένες οδοντιατρικές κλινικές και επηρεάζει σε πολύ μικρό βαθμό την τελική τιμή της θεραπείας.

 

Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε μια καλά οργανωμένη οδοντιατρική κλινική, όπως τη δική μας, με εξειδικευμένα τμήματα για εμφυτεύματα δοντιών και εξειδικευμένους γιατρούς με πολυετή εμπειρία. Ο Γναθοχειρουργός Dr. Κωνσταντίνος Ψωμαδέρης μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το χαμόγελό σας πίσω, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή τιμή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για εξατομικευμένες υπηρεσίες.