• 210 5773779
  • info@psomaderis.gr
  • Κνωσσού 4 & Βασιλέως Αλεξάνδρου 98 Περιστέρι
  • Ωράριο : 10:00 - 21:00, Δευτέρα έως Παρασκευή

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις είναι πολύ λεπτές «φλούδες» που επικολλώνται στην επιφάνεια των δοντιών και διορθώνουν διάφορες ατέλειες (κατάγματα, δυσχρωμίες, ανωμαλίες στο οδοντικό τόξο, όπως για παράδειγμα αραιοδοντία, μικρός συνωστισμός και στρεβλοφυία, εν γένει προβλήματα αισθητικής κ.ά.).

Οι όψεις πορσελάνης χάρη στο υλικό τους προσφέρουν λαμπερό χαμόγελο και διαρκές αποτέλεσμα. Οι όψεις πορσελάνης απαιτούν τις περισσότερες φορές ελάχιστη παρασκευή (τρόχισμα των υποκείμενων δοντιών).

Οι όψεις πορσελάνης δεν αποκολλώνται, δεν σπάνε και δεν δυσχρωμούν με την πάροδο των ετών ενώ προστατεύουν βελτιώνοντας με μόνιμο τρόπο το χαμόγελό σας.

Λεύκανση

Είναι ένας σχετικά οικονομικός, ασφαλής τρόπος να αλλάξουμε την απόχρωση των δοντιών μας.

Απευθύνεται ιδιαιτέρως σε ανθρώπους που κατακλύζονται από χρωστικές (καφές, τσιγάρο) και όταν εφαρμόζεται σωστά αποδίδει ένα μακροχρόνια φωτεινό αποτέλεσμα.

Συνήθως απαιτείται συνδυασμός των μεθόδων του ιατρείου (laser) με χρήση ειδικών ναρθήκων λεύκανσης στο σπίτι για μικρότερο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λεύκανση σε δόντια που φέρουν τερηδόνα ή σε περιοδοντικούς ιστούς που νοσούν.

Ολοκεραμικές στεφάνες

Είναι στεφάνες (θήκες) φτιαγμένες αποκλειστικά από κεραμικό υλικό (πορσελάνη, διπυριτικό λίθιο).

Έχουν πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες καθώς επίσης, βελτιώνουν πολύ την αισθητική εικόνα του χαμόγελου μιας και μπορούν να μιμηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φυσική οδοντοφυΐα.

Διαμόρφωση ούλων

Γίνεται συνήθως στις περιπτώσεις ασθενών όπου τα ούλα καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του δοντιού από όσο θα θέλαμε κάνοντας τα δόντια να φαίνονται κοντά.

Γέφυρες με σκελετό Ζιρκονίας

Σε αντιδιαστολή με τις μεταλλοκεραμικές γέφυρες, οι γέφυρες αυτές έχουν σκελετό από ζιρκονία, εξασφαλίζοντας άριστα αισθητικά αποτελέσματα.

Ένθετα και επένθετα

Λειτουργούν σαν σφραγίσματα αλλά δημιουργούνται εργαστηριακά κατόπιν αποτυπώματος για να καλύψουν μεγαλύτερες κοιλότητες απ’ ότι καλύπτουν τα συνήθη σφραγίσματα Δημιουργούνται κυρίως για τις ανάγκες προγομφίων και γομφίων.

Είναι, δηλαδή, το συμπληρωματικό κομμάτι του δοντιού που λείπει, παρασκευασμένο στο εργαστήριο, ώστε να έχει βελτιωμένες μηχανικές και αισθητικές ιδιότητες.

Επικολλάται εν συνεχεία στο δόντι, αποτελώντας μια ελάχιστα επεμβατική λύση.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Πολυετής εμπειρία στα πιο δύσκολα περιστατικά
Εξοπλισμός και μηχανήματα τελευταίας γενιάς και συνεχής ενασχόληση με νέες μεθόδους και τεχνικές
Ανώδυνες τεχνικές ώστε να αισθάνεται άνετα ο ασθενής
Εμπειρία, λεπτομέρεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες
Σας δίνουμε πίσω το χαμόγελο σας καθώς και την αυτοπεποίθηση σας, ώστε να βελτιώσετε το επίπεδο ζωής σας
Σας κάνουμε να αισθάνεστε άνετα και φιλικά και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους ασθενείς μας
Λαμβάνουμε υπόψιν την δύσκολη οικονομική συγκυρία ως μια σταθερά και θεωρούμε την ιατρική ως λειτούργημα και όχι ως μέσο πλουτισμού
Στόχος μας είναι να δημιουργούμε σχέσεις ειλικρίνειας με τους ασθενείς μας, αληθινές σχέσεις πέρα από τα στενά όρια της ιατρικής και φυσικά να χαρίζουμε στον κόσμο το πολυτιμότερο αγαθό: ένα ωραίο χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη σύγχρονη ιατρική.